Maak kennis met KScreative

Breng uw huisstijl onder één dak

De missie van KScreative? Uw bedrijf in het oog doen springen. Al van bij de start ontwierpen we professionele en gebruiksvriendelijke websites, toegespitst op het juiste doelpubliek. En we groeiden. Sinds 2008 specialiseren we ons ook in grafische vormgeving: het bedenken van sterke logo’s en opvallende huisstijlen, in 2010 voegden we SEO en fotografie toe aan het aanbod. Nu evolueerden we tot een volwaardige Reclamebureau.
Het resultaat? Vandaag kunt u bij ons terecht voor álles wat te maken heeft met de uitstraling van uw bedrijf. Het ontwerp van een krachtige website? Zeker. Maar ook de vormgeving en druk van visitekaartjes of brochures, de regie en montage van een bedrijfsfilm, of de shoot en ontwikkeling van professionele foto’s. Zelfs de belettering van uw uithangbord of de bestickering van uw bedrijfswagen doet u bij ons. Bij KScreative blijft uw huisstijl onder één dak.

Even voorstellen:

Gepassioneerd Webdesign & Grafisch Ontwerp

Zoals elk succesvol bedrijf groeide KScreative vanuit een passie. Sinds 2003 werd ik gebeten door Webdesign en Grafische vormgeving. Wat begon als hobby, groeide al snel uit tot een fulltime bezigheid. In 2005 was het zover: KScreative was geboren.

Vandaag zijn we zoveel bijscholingen en cursussen later. En nog steeds even gepassioneerd door ons werk. Elke dag helpen wij bedrijven om een krachtig concept uit te bouwen, en vertalen wij hun huisstijl naar élk aspect van hun communicatie.

Webdesign en grafisch ontwerp ...
Zoals logo ontwerp, fotografie, bedrijfsfilms

Veelzijdig Webdesign

Uw website? Dat is het kloppend hart van uw bedrijf. KScreative zorgt voor een levendig website ontwerp, met of zonder cms. In dat laatste geval past u uw website zelf nog aan, via een gebruiksvriendelijk controlepaneel.
Wilt u online verkopen? Dan vertrouwt u ook uw webshop aan ons toe. Die implementeren we zorgvuldig in uw website. En wilt u uw webpagina’s optimaliseren voor Google? Dan stemmen we de teksten en de HTML-code daarop af. Tot slot koppelen we ook uw social media aan uw website.

Grafisch ontwerp voor elk medium

Uw huisstijl moet de kern van uw bedrijf uitstralen. Jong en pittig, of eerder rustig en warm? KScreative helpt u om de juiste toon te vinden. Bovendien gebruikt u uw persoonlijke vormgeving in elke soort communicatie.
Wij verwerken uw huisstijl en logo bijvoorbeeld met plezier in de lay-out van uw brochure. Of we verzorgen uw belettering of bestickering, kledijbedrukking, enz. Van a tot z!

Flexibele fotografie

Breng uzelf/uw bedrijf in beeld. Professionele foto’ s fleuren uw website op, geven pit aan uw brochure en dragen uw presentatie. Bij KScreative maken we foto’s in de studio of op verplaatsing. Haarscherp. Een portret of groepsfoto van uw team? Aantrekkelijke beelden van uw restaurant of voedingsproduct? Een stijlvolle beeldreportage van de architectuur van uw gebouw? Of vlijmscherpe foto’s van uw medewerkers in actie? KScreative zorgt voor een pixel-perfect resultaat.

Rake videografie

Wilt u uw bedrijf van zijn mooiste kant tonen? Maak dan kennis met het team videografie. Een cameraman, geluidsman én regisseur maken uw video tot een pareltje. U kiest zelf de muziek en de gesproken tekst. Van commercial, over bedrijfsfilm tot presentatie: alles wordt in full HD of 4K geschoten.

Drukwerk

Wij verzorgen uw drukwerk. Zoekt u een partner die beknopt is wat betreft levertijd en kwaliteit. Uniek zijn omgezet op bedrukt papier, gewrapte bedrijfswagen of kledij. Wij verzorgen uw drukwerk met stijl!

VERTALINGEN & COPYWRITING

Copywriting is gelijk aan commercieel schrijven. Want tekst en communicatie zijn maar effectief als ze gelezen worden én overtuigen. Zakelijk en effectief hoe het echt moet, creatief en overtuigend als geen ander.

Overtuigende videografie

Uw bedrijf in full HD of 4K

Bedrijfsfilm voor Het Keukenhuis België. Een film waar je van a tot z alles te zien krijgt hoe het bedrijf eigenlijk werkt en hun klanten benadert. Hoogwaardige effecten en een overtuigend voiceover. Scripts werden goed voorbereid en uitgevoerd op maat.

Onze kwaliteiten, beste resultaten.